Lanena štacuna Linen Friday

Ime: Linen Friday

Lastnik: Denis Zatcepin

Lokacija: Mestni trg 19

Trgovinica z lanenim metrskim blagom, posteljnino in številnih drugih kakovostnih izdelkov, ki jih prikrojijo po meri, da so točno takšni, kot jih potrebujemo.

Simpatična trgovinica s kakovostno laneno metražo, lanenimi izdelki za dom, izdelajo pa tudi kose po meri.

Ponujajo: posteljnino, okrasne blazine, predpasnike, kuhinjske krpe, pogrinjke, vrečke za kruh in druge izdelke za dom.Prodaja lanenega blaga

Kakovostni lan s finimi naravnimi vlakni, ki omogoča zračnost in mehkobo blaga. Na voljo je obsežen izbor barv in tekstur. Za vse namene.

Poglej vse

Kulturna dediščina

Obnova napisov na Marijinem znamenju Dediščina
26. januarja 2023

Obnova napisov na Marijinem znamenju

Občina Škofja Loka je v skladu s kulturnovarstvenim soglasjem s strani ZVKD Slovenije izvedla obnovo napisov na kamnitih napisnih tablah na Marijinem znamenju na Mestnem trgu v Škofji Loki.

Marijino znamenje na Mestnem trgu Dediščina
24. januarja 2023

Marijino znamenje na Mestnem trgu

Spomenik Marijino znamenje v Škofji Loki, imenovano tudi Kužno znamenje, je centralna postavitev iz 18 st. na Mestnem trgu v Škofji Loki. Zaseda pomemben prostor na najširšem delu trga in je največji od spomenikov, ki tvorijo zgodovinsko opremo trga.

Čudovit južni del gradu Dediščina
14. decembra 2022

Čudovit južni del gradu

Pred decembrskimi prazniki je zasijala obnovljena južna fasada loškega gradu. V decembru 2022 smo namreč zaključili del prenove, ki je obsegal statično in energetsko sanacijo ter obnovo fasade južnega dela gradu ter jugozahodnega okroglega stolpa.

Obnova Kamnitega mostu Dediščina
4. novembra 2022

Obnova Kamnitega mostu

V Škofji Loki je kulturna dediščina še kako bogata. Zelo pomemben in nadvse čudovit je Kapucinski most, ki je najstarejši kamniti most v Sloveniji. Pogosto se pojavi na predstavitvenih fotografijah naše starodavne lepotice.