Spremenjeni rok

13. marca 2023

Spremenjen je rok za prejem ponudb za celostno ureditev Mestnega trga in Klobovsove ulice z navezavami. Razpisna dokumentacija je dostopna na Portalu javnih naročil in v Uradnem listu Evropske unije. Novi rok za prejem ponudb je 5. april 2023 do 12. ure.

Sprememba rokov (novi rok za prejem ponudb, novi datum javnega odpiranja ponudb in novi rok za sprejemanje ponudnikovih vprašanj) je objavljena na Portalu javnih naročil pod številko objave JN001090/2023-K01.

Povezava na spletno stran objave: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=473446 in v Uradnem listu Evropske unije pod številko objave 2023/S 051-150487

Podaljšan je tudi rok za predložitev zavarovanja za resnost ponudbe (le-to predložijo na Občino Škofja Loka) – to je do 5. aprila 2023 do 12. ure.

Poglej vse

Kulturna dediščina

Obnova napisov na Marijinem znamenju Dediščina
26. januarja 2023

Obnova napisov na Marijinem znamenju

Občina Škofja Loka je v skladu s kulturnovarstvenim soglasjem s strani ZVKD Slovenije izvedla obnovo napisov na kamnitih napisnih tablah na Marijinem znamenju na Mestnem trgu v Škofji Loki.

Marijino znamenje na Mestnem trgu Dediščina
24. januarja 2023

Marijino znamenje na Mestnem trgu

Spomenik Marijino znamenje v Škofji Loki, imenovano tudi Kužno znamenje, je centralna postavitev iz 18 st. na Mestnem trgu v Škofji Loki. Zaseda pomemben prostor na najširšem delu trga in je največji od spomenikov, ki tvorijo zgodovinsko opremo trga.

Čudovit južni del gradu Dediščina
14. decembra 2022

Čudovit južni del gradu

Pred decembrskimi prazniki je zasijala obnovljena južna fasada loškega gradu. V decembru 2022 smo namreč zaključili del prenove, ki je obsegal statično in energetsko sanacijo ter obnovo fasade južnega dela gradu ter jugozahodnega okroglega stolpa.

Obnova Kamnitega mostu Dediščina
4. novembra 2022

Obnova Kamnitega mostu

V Škofji Loki je kulturna dediščina še kako bogata. Zelo pomemben in nadvse čudovit je Kapucinski most, ki je najstarejši kamniti most v Sloveniji. Pogosto se pojavi na predstavitvenih fotografijah naše starodavne lepotice.